BemutatkozunkHáztól-házig szolgáltatásunkTeljeskörű garanciát vállalunk minden szolgáltatásunkra
Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk!Lakossági mosodai szolgáltatásRuhajavításRuhatisztításVarrásVasalás szolgáltatásunk
Blúztisztító (bluz.tisztito.net)Céges ruhatisztító (ceges.ruha.tisztito.net)Ingtisztító (ing.tisztito.net)Nadrágtisztító (nadrag.tisztito.net)Öltönytisztító (oltony.tisztito.net)Ruhatisztító (ruha.tisztito.net)Zakótisztító (zako.tisztito.net)
Aktuális áraink
 // www.tisztito.net / Cégismertető / Háztól-házig szolgáltatásunk

Háztól-házig szolgáltatásunk

Szeretne még több szabadidőt? Ha Önnek is fontos a nagyobb kényelem, vállaljuk, hogy kapcsolatfelvétel és címének megadása után munkatársunk elmegy Önhöz az előre megbeszélt időpontban és felveszi a mosásra/tisztításra/vasalásra szánt holmikat, hogy elhozza tisztító műhelyünkbe. Ezzel a szolgáltatással otthonában láthatja viszont patyolat-tiszta ruháit és textilneműit. A ruházatot zárt, higiénikus tárolóban szállítjuk tisztítónkba, majd vissza tulajdonosának. Szolgáltatásainkat igyekszünk még személyesebbé tenni azáltal, hogy kérése esetén saját vállfáit, tárolóit, táskáit használjuk ruhái transzferénél.
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://tisztito.net/Haztol-hazig-szolgaltatasunk-19/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://tisztito.net/doc19/

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztito.net/d19-Hztl-hzig-szolgltatsunk.doc

Kulcsszavak

Partnerek