BemutatkozunkHáztól-házig szolgáltatásunkTeljeskörű garanciát vállalunk minden szolgáltatásunkra
Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk!Lakossági mosodai szolgáltatásRuhajavításRuhatisztításVarrásVasalás szolgáltatásunk
Blúztisztító (bluz.tisztito.net)Céges ruhatisztító (ceges.ruha.tisztito.net)Ingtisztító (ing.tisztito.net)Nadrágtisztító (nadrag.tisztito.net)Öltönytisztító (oltony.tisztito.net)Ruhatisztító (ruha.tisztito.net)Zakótisztító (zako.tisztito.net)
Aktuális áraink
 // www.tisztito.net / Háztól-házig szolgáltatások / Lakossági mosodai szolgáltatás

Lakossági mosodai szolgáltatás


Ezt a szolgáltatásunkat Önnek ajánljuk, ha szeretné mosható ruháit és/vagy háztartási textíliáit patyolat-tisztán hordani, használni. A mosás terhét mi levesszük a válláról, legyen szó bármilyen ruhadarabról vagy otthonában megtalálható textiltermékről (pl. asztalterítő, ágynemű, függöny, stb). Vállaljuk minden olyan ruhadarab mosását is, amelynek kezelési útmutatója ezt lehetővé teszi. Nem kell attól tartania, hogy holmijait összekeverjük más ügyfelünk ruháival, ugyanis piperemosást végzünk, ami azt jelenti, hogy ruháit végig elkülönítve kezeljük.

Professzionális mosodai szolgáltatásaink közt megtalálható többek között:

  • a vegytisztítás
  • a ruhatisztítás
  • a bio-mosás
  • a szőnyegtisztítás
  • a szőnyegjavítás
  • a bőrtisztítás
  • és a házhoz szállítás
A ruhákat kis kapacitású, intelligens mosógépekkel, jó minőségű környezetkímélő mosószerekkel és adalékanyagokkal mossuk: színkímélőt és kívánság szerint öblítőt, keményítőt is adagolunk hozzájuk. Eredetileg fehér ruhanemű esetén - amennyiben szükségesnek látjuk - fehérítjük a textíliát. Mint a gondos háziasszony, ügyelünk az inggallérra, a kézelőre, és eltűntetjük a kellemetlen foltokat.

Mindvégig szem előtt tartjuk a textília jellemzőit és ennek megfelelően választjuk ki a használt mosószereket, illetve a mosás és szárítás hőmérsékletét. A szakszerű mosás, centrifugálás, szárítás után körültekintően és alaposan kivasaljuk a ruhaneműt - vasalás megrendelése esetén. Az elkészült textíliákat higiénikus csomagolásban tároljuk és adjuk át Önnek tisztítónkban, vagy otthonába elszállítjuk.
 

Aktuális áraink az „Árak" menüpont alatt olvashatóak, vagy kattintson alábbi linkjeink egyikéhez az árlista megnyitásához vagy letöltéséhez. 

 
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://tisztito.net/Lakossagi-mosodai-szolgaltatas-3/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://tisztito.net/doc3/

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztito.net/d3-Lakossgi-mosodai-szolgltats.doc

Kulcsszavak

Partnerek