BemutatkozunkHáztól-házig szolgáltatásunkTeljeskörű garanciát vállalunk minden szolgáltatásunkra
Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk!Lakossági mosodai szolgáltatásRuhajavításRuhatisztításVarrásVasalás szolgáltatásunk
Blúztisztító (bluz.tisztito.net)Céges ruhatisztító (ceges.ruha.tisztito.net)Ingtisztító (ing.tisztito.net)Nadrágtisztító (nadrag.tisztito.net)Öltönytisztító (oltony.tisztito.net)Ruhatisztító (ruha.tisztito.net)Zakótisztító (zako.tisztito.net)
Aktuális áraink
 // www.tisztito.net / Háztól-házig szolgáltatások / Ruhatisztítás

Ruhatisztítás

Kényes és nagy körültekintést igénylő ruhadarabjainak tisztítását is nyugodt szívvel ránk bízhatja, hiszen a legtöbb kosztümöt, öltönyt, alkalmi ruhát, stb. vegyi tisztítással lehet csak tökéletesen foltmentessé tenni. Sőt, még a speciális tisztítási módot igénylő bőr, nubuk és velúr anyagú ruháival is megbízhat minket, hiszen a tapasztalatunk és a legszigorúbb EU-s sztenderdeknek megfelelő gépparkunk az Ön szolgálatában áll: az előírásoknak megfelelően un. perklóretilén oldószeres vegyi tisztítást alkalmazunk.
A tisztítás első lépéseként alaposan átvizsgáljuk a ruhát vagy bármely egyéb ránk bízott textíliát, hogy lássuk milyen tisztítási módot igényel a darab. Ezután következik a próbázás, detasálás, majd szükség esetén foltkezelés, végül vegytisztításra kerül sor, melyet indokolt esetben akár többször is megismétlünk. Bármilyen lépésekből is áll kedvenc ruhadarabjának „újjá születése", mi mindig a tökéletes tisztaságot és az Ön elégedett mosolyát tartjuk szem előtt, amikor a kezelés és szeparált tárolás után viszontlátja kedvenc kabátját vagy kosztümjét.
Elfoglalt ügyfeleink számára külön örömhírünk, hogy függönyök tisztítását még le- és felszereléssel együtt is vállaljuk! Ez egy egyedülálló szolgáltatás Budapesten, amely tartalmazza a függönyök (sötétítő, organza, stb.) helyszíni leszerelését, későbbi tisztítását, majd a tiszta, friss darabok újbóli felhelyezését. Ráadásul mindezt úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a függönyöket mi hozzuk-visszük.
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://tisztito.net/Ruhatisztitas-16/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://tisztito.net/doc16/

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztito.net/d16-Ruhatiszt-shy-ts.doc

Kulcsszavak

Partnerek