BemutatkozunkHáztól-házig szolgáltatásunkTeljeskörű garanciát vállalunk minden szolgáltatásunkra
Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk!Lakossági mosodai szolgáltatásRuhajavításRuhatisztításVarrásVasalás szolgáltatásunk
Blúztisztító (bluz.tisztito.net)Céges ruhatisztító (ceges.ruha.tisztito.net)Ingtisztító (ing.tisztito.net)Nadrágtisztító (nadrag.tisztito.net)Öltönytisztító (oltony.tisztito.net)Ruhatisztító (ruha.tisztito.net)Zakótisztító (zako.tisztito.net)
Aktuális áraink
 // www.tisztito.net / Háztól-házig szolgáltatások / Vasalás szolgáltatásunk

Vasalás szolgáltatásunk

Fontos Önnek a rendezett megjelenés, de nem tud kellő időt szánni ruhái kivasalására? Esetleg nem szeretne méretes lepedők, függönyök, ágytakarók vasalásával bajlódni? A tisztito.net szívesen leveszi a vasalás nyűgjét is válláról, ha ránk bízza ezt a legtöbbször emberpróbáló feladatot. A vasalás a mosás kiegészítéseként vagy akár különálló szolgáltatásként is megrendelhető.
Nem létezik olyan anyagösszetétel, amely vasaló kolléganőink szorgos kezein kifogna. Tudjuk jól, hogy nem mindegy a hőfok és a vasaló típusa, a ruhák megóvása érdekében. A textíliákat szakszerű, precíz technikával vasaljuk ki, figyelembe véve a ruhákon található vasalási útmutatót. A tevékenységet dohányfüst- és kisállat-mentes helyiségben végezzük, a higiénia és a tiszta illat megőrzése érdekében.
A sokszor kényes, többféle anyagból álló alkalmi ruhák, blúzok, kosztümök, öltönyök vasalása nagy hozzáértést, tapasztalatot igényel. Ezek mellett természetesen vállaljuk mindenféle típusú ágynemű és ruhanemű szakszerű vasalását, a függönyön át egészen a menyasszonyi ruháig. Garanciát biztosítunk minden hozzánk leadott ruhadarabra. Már az első megbízás után látni fogja milyen sokat ér a megspórolt és kellemesen eltöltött szabadidő a fárasztó vasalás helyett!
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://tisztito.net/Vasalas-szolgaltatasunk-15/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://tisztito.net/doc15/

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztito.net/d15-Vasals-szolgltatsunk.doc

Kulcsszavak

Partnerek