BemutatkozunkHáztól-házig szolgáltatásunkTeljeskörű garanciát vállalunk minden szolgáltatásunkra
Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk!Lakossági mosodai szolgáltatásRuhajavításRuhatisztításVarrásVasalás szolgáltatásunk
Blúztisztító (bluz.tisztito.net)Céges ruhatisztító (ceges.ruha.tisztito.net)Ingtisztító (ing.tisztito.net)Nadrágtisztító (nadrag.tisztito.net)Öltönytisztító (oltony.tisztito.net)Ruhatisztító (ruha.tisztito.net)Zakótisztító (zako.tisztito.net)
Aktuális áraink
 // www.tisztito.net / Cégismertető /  Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

2002-ben alapítottuk meg 100%-ig magyar tulajdonú cégünket, melynek fő tevékenységi köre a mai napig: textília-és ruhatisztítás, vegytisztítás, bérmosás, vasalás. Partnereink között megtalálhatóak többek között szállodák, irodaházak, edzőtermek. Lakossági ügyfeleink közül a hosszú évek alatt immár több ezer háztartást vezető házasszony, agglegény, nyugdíjas szavazott nekünk bizalmat, és nem maradtak csalódottak precíz munkánkat, gyorsaságunkat, megbízhatóságunkat illetően.
Tevékenységi körünkben szerepel minden egyes ruhanemű, és textília kezelése, amelyek ügyfeleink háztartásában, gardróbjában találhatóak meg. Az anyagok tekintetében nincs megkötés: ugyanúgy vállaljuk kényes len, bársony, bőr, selyem materiál, mint akár csekélyebb figyelmet igénylő pamut, viszkóz vagy poliészter mosását, tisztítását és igény szerinti vasalását. Ha Ön is kipróbálná az általunk nyújtott kényelmet, és egy professzionális, megbízható ruhatisztítót keres, ezúton is biztosítjuk, hogy piperemosással mossuk ki féltett ruhadarabjait, vagyis minden más ügyfelünk ruháitól elkülönítve kezeljük.
Szervezeti, vállalati ügyfeleink száma is jelentős, közöttük alábbi visszatérő partnereink bízzák ránk textíliáikat:

  • Kreatív Hotel Menedzsment Kft.

Életének megkönnyítése érdekében vállaljuk a ránk bízott textíliák otthonából történő elszállítását tisztítónkba, illetve a készre tisztított holmik visszaszállítását is. 

 

 
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://tisztito.net/doc22/

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztito.net/d22--Bemutatkozunk.doc

Kulcsszavak

Partnerek